Deze week een Revue die best wel in het kader staat van een blik in toekomst. O.a. met de commercial van Dell die een toekomstbeeld laat zien, Domino's die experimenteert met selfdriving bezorgbots, een Wired artikel over selfdriving cars en de etiquette om geen klootzak te zijn met nieuwe technologie.

Enjoy!

Reclame die je niet gemist mag hebben

Bureau Heimat flikt het weer: een bizarre commercial voor Hornbach

De voorjaarscampagne van Hornbach is 'een moment van zelfreflectie'. Wat een cinematisch pareltje van Heimat, het bureau dat we vorig jaar bezochten tijdens Cross Border Creativity.

De toekomst van gezondheidszorg volgens Dell

Ik ben een sucker als het gaat om toekomst video's, vooral als ze vol zitten met pareltjes die binnen nu en 5 jaar werkelijkheid kunnen zijn.

Dell ontwikkelde een prachtige commercial waarin een toekomstbeeld wordt geschetst waarin een chirurg met hulp van technologie mensenlevens weet te redden.

Broadcaster Sky stapt in VR

Natuurlijk. VR in mijn Revue. Boeiend om te zien dat grote publishers stappen in productie van VR specifieke content.

Samsung Gear 360: Shit wat een kwaliteit

De Samsung Gear komt als het goed is in Q2 op de markt. Ik was benieuwd naar de kwaliteit. En ook al is het nog geen kraakhelder GoPro materiaal, het is zeker hoogwaardig beeld. Check 't.

Domino's komt met bezorgbot

Het maakt me niets uit of het fake is ja of nee, het is vet. Domino's komt met Pizza robot. En dat in de week dat Google haar robottak Boston Dynamics in de etalage zet.

Digital Etiquette worden noodzaak

Geinige guide hoe je te gedragen in deze tijd van grootse technologische ontwikkelingen.

Veel kritische kanttekeningen bij Amerikaanse start Blendle

Shit. Dat vind ik best jammer. Veel naysayers in de USA die pessimistisch naar de dienst kijken, ondanks de goede cijfers in NL en DE. Benieuwd hoe dat zich verder gaat ontwikkelen.

Twitter taught Microsoft’s AI chatbot to be a racist asshole in less than a day

Om van te gaan grinniken. Microsoft lanceert chatbot met artificial intelligence. Binnen een dag is het een racistische klootzak door input van gebruikers. Misschien ook wel niet zo heel raar, met 96.000 tweets.

Longreads die het lezen waard zijn

Self-Driving Cars Won’t Work Until We Change Our Roads—And Attitudes

Lekker stuk op Wired over selfdriving cars en dat er nog veel voor nodig is. Niet alleen de techniek in de auto's of de infrastructuur in de vorm van wegen, maar met name ook de manier waarop we als mens naar de voertuigen kijken (en hoe we er op reageren)

Hoe Hornbach scoort met een zomerlustige tuinman, autonome vierwielers van Domino's op de weg en de racistische bot van Microsoft